• torsdag , 18 august 2022

MED LOV SKAL LAND BYGGES – ikke smadres, se på Lov nr. 1392 af 27. december 2008 om fremme af vedvarende energi

De fleste danskere husker nok den gamle konge Valdemar og den Jydske Lov fra 1241. Indledningen til den er meget hjertegribende og må være noget, som de allerfleste danske politikere har glemt af ideologiske grunde:

“Loven skal tilgodese æren og retfærdigheden, den skal være tålelig, efter landets sædvane, passende og nyttig og tydelig, så at alle kan vide og forstå, hvad loven siger.

Loven skal ikke gøres eller skrives til nogen mands særlige fordel, men efter deres tarv, som bor i landet.”

En lille tankekæde: “..som bor i landet…som bor på landet…og også som bor på landet i “udkants”-Danmark…landet er også baglandet….uden land ingen by….”

Hvis det gik efter vores regering med deres vindglade ministerier, styrelser og venneorganisationer, så boede der ingen på landet længere, fordi landet er blevet til det store vindindustri-laboratorium til vindmøllernes vel. Bare Christiansborg består og nogle kulisser i Storkøbenhavn, så vil det være helt perfekt for vores politikere. De kommer jo alligevel ikke ud af deres borg og har det allerbedst blandt hinanden og er godt underholdt og beskæftiget med deres egne interne personsager og skærmydsler. Det handler for dem jo først og fremmest om dem selv og deres egen karriere og dernæst om Danmarks eksport – valuta og verdensmarkedet, om at være foregangsland på alle områder – og i hvert fald ikke om landets befolkning på landet.

“Loven om fremme af vedvarende energi” er et værre makværk, der gør mange borgere ulykkelige, hjemløse og syge.

Hvor er æren og retfærdigheden egentlig blevet af?

 

Lov om fremme af vedvarende energi – retsinformation.dk

 

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar