• onsdag , 29 maj 2024

Lucky Strikes beskytter mod hoste – vindmøller beskytter mod klimaforandringer og er helt uskadelige ligesom tobak? Plakat fra Australien

history-repeats-itself

Plakat og udførligt protestbrev af australsk speciallæge. Det er ikke kun de danske sundhedsmyndigheder, der går stærkt ind for vindenergi og forsvarer den ihærdigt mod borgernes klager. I marts måned 2014 har AMA – Australian Medical Association –  udsendt et statement om vindmøller og sundhedsrisici. Der reklamerer AMA langt og bredt for  vindenergiens “velsignelser”, inden den overhovedet kommer ind på sit eget felt, som burde være deres eneste anliggende: Befolkningens sundhed. Læs protestbrevet, der viser en ærlig og ansvarlig speciallæges syn på denne utilstedelige sammenblanding af energipolitik og lægevidenskab.

AMA Letter 99

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar