• onsdag , 24 april 2024

Åbent brev om lavfrekvent støj til politikerne i delstaten Saarland af den tyske speciallæge Dr. med. Fugger

 

20131209   Offener Brief wg. Infraschall an Kooperationsratsmitglieder

Lægens brev til politikerne forklarer den specielle virkning af lavfrekvent lyd især på hjernen, hvis skiftende egenfrekvens bliver forstyrret af vindmøllers støj. Han understreger, at det er politikernes ansvar at værne om befolkningens sundhed og at der foreligger international information om lavfrekvents støjs sundhedsrisiko. Politikerne skal ikke påstå, at de ikke vidste noget om problematikken, når mennesker viser sig, evt. for nogens vedkommende efter flere års påvirkning, at være blevet syge.

Lægen E. Fugger understøtter befolkningens protester i delstaterne Rheinland-Pfalz og Saarland mod de alt for korte afstande mellem boliger og vindkraftværker og kræver en mindste afstand på 10 x møllehøjde, ligesom i delstaten Bayern og mange andre lande i verden.

I Tyskland er modstanden mod vanvittige vindprojekter bl.a. på gamle skoves bakketoppe blevet så  stor, at den bliver sammenlignet med de kæmpe protester mod atomkraftværker før i tiden. Se hjemmesiden www.energie-mensch-natur.de

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar