• søndag , 1 oktober 2023

Svar fra WWF vedr. MONSTERMØLLER ved Knuthenborg – et dokument for eftertiden!

Svar fra John Nordbo, WWF

Hvis det nu var WWFs søde sorthvide bamser, pandabjørnene, der var truet af MONSTERMØLLER? Vi må henvise til “Killing Wildlife in the Name of Climate Change” igen, som kan læses under International.

GOD DAG MAND ØKSESKAFT! Når man slår op på nettet, finder man Wikipedias forklaring for denne talemåde, der stammer fra en ret gammel anekdote. Den fortæller, at helten, en færgemand, ikke brød sig om, at fremmede skulle lægge mærke til at han var døv.

Da vi nu ikke er fremmede overfor den danske WWF og vindindustrien VED vi at vores samtalepartnere LADER SOM OM DE ER DØVE. Vi vil ikke opgive håbet, at de en dag vågner op og ser den såkaldte klimarednings ødelæggelse over hele verden. Når man fælder træer for at give plads til industrianlæg i skove, der er hjemsted for sjældne dyr, når man ignorerer biologers advarsler og håner landets kritiske borgere med automatsvar, så er man kommet rigtig langt fra almen fornuft, naturen og burde kalde sig noget andet end forsvarlig. Når man dyrker en fanatisk tro på verdens undergang og ikke kan se, at det er netop denne tro, der er det mest destruktive, så har man mistet kontakten til befolkningen.

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar