• mandag , 20 marts 2023

Svar fra WWF udbedes, Brev til WWFs formand Steen Riisgaard vedr. vindmøller ved Knuthenborg Safaripark, af Greta Gallandy-Jakobsen

Den 24.4.2014, kl. 17.27 sendte jeg vedhæftede mail til WWFs formand Steen Riisgaard for at høre, om han vil hjælpe med at beskytte Knuthenborg Safariparks vilde dyr, når 3 monstermøller på 150 meters højde skal sættes i gang i januar måned 2015,  ikke langt fra Safariparkens indgang og dyrene i området. Men desværre har jeg ikke fået andet svar end en mail fra LinkedIn, der gjorde mig opmærksom på, at en medarbejder fra WWF har kigget på min “profil”. Hvorfor ringede han ikke eller skrev en mail?

Jeg havde ellers også vedhæftet det meget oprørende skriftlige foredrag “Killing Wildlife in the Name of Climate Change”, der passede så godt til situationen. Men nu, hvor jeg har set på WWFs hjemmeside kan jeg meget bedre forstå deres dilemma. Organisationen er alt for meget optaget af et fossilfrit Danmark, der jo – koste hvad det ville – kun kan opnås med rigtig meget vindenergi. Det var synd for dyrene, der er nemlig INGEN afstandskrav til vindmøller for dyr, absolut INGEN. At dyr har meget følsomme sanser, ved vi, men alligevel, dyr er intet værd, når det handler om at redde klimaet.

Danskerne kan højst sandsynligt ikke lide forsøg med oprindeligt vilde dyr, som for eksempel tigre, lige meget om disse eksperimenter er planlagte eller ej. Det emne må WWF sammen med Dyrenes Beskyttelse nu snart tage stilling til.

Vedr

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar