• søndag , 26 marts 2023

Danskerne støtter flere vindmøller på land

MÅLING: To ud af tre danskere ser gerne, at fremtidens vindmøller både opføres på land og på vand, viser ny måling. Men den nationale velvilje dækker over betydelig lokal modstand, lyder det fra Nordisk Folkecenter for Vedvarende Energi.

Læs hele artiklen fra d. 14. marts 2013 på www.altinget.dk

Relaterede indlæg

En kommentar

  1. Greta Gallandy-Jakobsen
    26. marts 2013 at 17:13 Svar

    Hvem er de mon, de to af de tre?
    Kunne det være, at der stadig er nogle medborgere derude i byerne, der ikke er kommet i berøring med vindindustriens metoder? De, der har stiftet bekendtskab med denne foruroligende alliance mellem politik og industri, kan ikke være i tvivl: Borgerne kan ikke have tillid til et system, der underminerer almindelige demokratiske regler. Men danskerne er ikke alene. Se den nye dokumentar fra februar måned på youtube.com med navnet “Wind Rush”. Den tager 42.11 min. og er lavet i Ontario. Filmen fortjener stor opmærksomhed, især i Danmark som foregangsland for vindindustrien. Danskernes rolle i Vestas plan bliver tydeliggjort for hele verden: Forsøgsdyr i et laboratorium for at tjene økonomiske interesser.

Skriv en kommentar