• søndag , 29 januar 2023

Skagen: Indsigelse mod vindmøllepark

Til byrådet i Frederikshavn Kommune – 31. januar 2013.

Indsigelse mod etablering af ny vindmøllepark midt i Skagen Oddes sårbare natur.

Man får det bedste overblik over området, hvis man bruger et topografisk kort eller et luftfoto. Så kan man få en forståelse for det særegne og spændende landskab, Skagen Odde udgør, og fatte den lange udviklingshistorie, der har skabt det – næsten som at se en tegneserie.

Fra Jerup Strand, Tolshave Mose, Kragskov Hede, Råbjerg Mose, Sørig Enge, Ålbæk Klitplantage, Råbjerg Stene, Råbjerg Mile, Bunken Klitplantage, Hulsig Hede og videre gennem Skagen Klitplantage til Grenen.

Et unikt naturområde, enestående også i Europæisk sammenhæng, og med meget store potentialer for udviklingen i hele Vendsyssel.

Læs hele indsigelsen fra d. 31. januar 2013 på www.skagensavis.dk

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar