• tirsdag , 28 maj 2024

Vindmøller: Af det gode eller det onde

Alt afhænger tilsyneladende af de ører, der hører. Det var i hvert fald den fornemmelse, man havde, efter at have hørt henholdsvis formanden for Danmarks Vindmølleforening og formanden for Foreningen af Naboer til Store Vindmøller

Begge deltog i debatmødet i Vandborg Fælleshus med hver deres indlæg, der var vidt forskelligt. Mens formanden for naboerne til vindmøller, Skjold Fink, advarede kraftigt mod de store vindmøller, havde formanden for Danmarks Vindmølleforening, Asbjørn Bjerre, travlt med at mane til ro.

Skjold Fink advarede især mod støjen fra møllerne. Han mener blandt andet, at afstandskravene til vindmøller er alt for små. »Det er ikke mere nogle hyggelige, små møller på landet, men industrianlæg,« sagde han.

Læs hele artiklen fra den 4. februar 2014 på www.dagbladet-holstebro-struer.dk

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar