• tirsdag , 23 juli 2024

Viborg: Vindmølle-modstandere sprængte rammerne

Et propfyldt Røddinghus sendte i aftes et klart signal til Viborg Byråd: Vindmøller, nej tak.

De blev ved med at slæbe stole ind, men der var ikke nok til alle. Rødding-borgerne stod op langs væggene, i baglokalet bag projektor-skærmen og i vindfanget uden for det store mødelokale i kulturcentret Røddinghus, da Viborg Kommune i aftes holdt borgermøde om planerne om at rejse to, tre eller fire vindmøller på en højde på knap 150 meter ved Batum lidt uden for Rødding.

Byrådets klima- og miljøudvalg havde egentlig besluttet, at mødet på grund af den forventede store tilslutning skulle flyttes til Sødalskolen, men her var der ikke ledigt, så aftenens møde var ikke for folk med tendens til klaustrofobi.

Læs hele artiklen fra den 7. februar 2014 på www. viborg-folkeblad.dk

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar