• lørdag , 2 juli 2022

Leder: Vindmøller og gylletanke

Tønders borgmester har jo fuldstændig ret: Folk vil ikke have generne, hvis de ikke også får gevinsten.

Læs hele lederen fra d. 25. oktober 2011 på www.dagbladetringskjern.dk

Relaterede indlæg

En kommentar

 1. Lars Klottrup
  29. oktober 2011 at 22:19 Svar

  Det var da en ret vulgær-populær opfattelse af tingene. I hvert fald set fra vores kommunes – Syddjurs – perspektiv. Det gør da ingen forskel, om kommunen er medejer af vindmølleprojekterne, eller får del i rovet, så længe kommunen handler lodret imod borgernes interesser, og ukritisk støtter mølleopstillerne, i uskøn alliance med Miljøstyrelsen.

  Kommunen er til for borgernes skyld, og Sundhedsloven forpligter den til at værne om borgernes sundhed. Det gør den ikke ved at promote opstilling af havvindmøller på land, klods op af dens borgere.

  Og iøvrigt betaler borgerne 60% af vindmøllerne via deres tvangsbidrag over elregningen. Vi er til grin for vores egne penge og skal oven i købet betale for at få lov til at købe en andel! Det er rent til grin. Og en hån mod demokratiet.

  Vi vil hverken have gener eller gevinsk. Vi vil have stilhed. Det er derfor, vi bor på landet!

Skriv en kommentar