• lørdag , 2 juli 2022

Vindmøller uden protester

Forslag fra Kommunernes Landsforening vil give kommunerne flere redskaber, når der skal findes områder til vindmøller.

Læs hele artiklen fra d. 8. oktober 2011 på www.amtsavisen.dk

Relaterede indlæg

En kommentar

  1. Lars Klottrup
    9. oktober 2011 at 08:11 Svar

    God ide med ekspropriationer. Der bør omfatte alle ejendomme i en afstand op til 1,5 km fra kæmpemøllerne, jvnf. talrige udenlandske naboundersøgelser der påviser de sygdomsrisici, der er ved at bo tættere end 1,5 km på kæmpevindmøller.

    Så kommer vindmølleopstillerne også til at betale den reelle pris for landvindmøllerne, hvad de jo hidtil ikke har gjort – jvnf. http://syddjurs.lokalavisen.dk/debat-syddjurs-for-billigt-at-saette-landvindmoeller-op/20111002/laeserbreve/111009996/1506

    Og vi slipper for at høre mere vrøvl om, at havvindmøller er dyrere end landvindmøller.

Skriv en kommentar