• søndag , 28 november 2021

Vindmøller Alslev, Faxe kommune. Nej sagde kommunen i 1998 til 60 meter høje vindmøller, men nu ?

I forgående indlæg er der  skrevet om de to ansøgninger fra storgårdejere  i Faxe kommune , om at måtte opstille ca. 6 gigantvindmøller i to områder. Her vil jeg vise, hvorledes Faxe kommune forholdt sig i 1998 til ansøgning fra en af de pågældende gårdejere om opsætning af betydeligt mindre vindmøller.

Læs hele blogindlægget fra d. 11. april 2011 på www.tv2.dk

 

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 1. digder
  14. april 2011 at 09:59 Svar

  Hvorfor ikke støtte op om den grønne revolution og også selv investere investere i vedvarende energi (http://360skat.dk/category/alternativ-energi-2) i stedet for at brokke sig. Det er vejen frem! – og også en god investering.

  Læs flere meninger på http://360wealth.dk

 2. Lars Klottrup
  16. april 2011 at 09:12 Svar

  Hvad grøn revolution er der ved vindenergi?
  I dagens energisystem betyder øget brug af vindkraft blot øget forbrug af kul. Når vindmøllerne kører for fuld kraft, falder prisen på el nemlig. Det eneste alternativ, der kan følge vindmøllerne ned i pris, er kul. Derfor falder det danske kulforbrug ikke.
  Så hvis vindenergi har noget med revolution at gøre, er det sort revolution!

Skriv en kommentar