• onsdag , 24 april 2024

Forstå modstanden mod vindkraftværker ved Broholm

Af borgergrupperne mod MEGA-vindmøller ved Broholm,
støttet af facebooksiden ”Stop MEGA vindmøller ved Broholm” og Landsforeningen Naboer til Kæmpevindmøller.

– en appel til politikerne i Svendborg kommune om at acceptere alvoren for borgerne, når politikerne den 27. oktober 2020 skal stemme om projektet skal blive til virkelighed.

Hent borgernes beskrivelse af de problemer og konsekvenser der er kendt fra lignende projekter:
Forstå Modstanden mod vindmøller ved Broholm

 

 

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 1. Karsten Hauser
  22. oktober 2020 at 20:39 Svar

  Hej Broholmere

  Med hensyn til kommunens placerings politik har jeg på et offentligt møde på sydfyns el sidste år kommet med følgende udtalelse:

  Mit foreslag var direkte henvendt til Marianne Wederkop fra teknisk forvaltning da hun bramfrit proklamerede at alle kunne forvente solceller og vindmøller i deres områder.

  Jeg er selv tilhænger af vindkraft, men mener dog at de skal placeres intelegent. Derfor foreslog jeg at kommunen skulle starte med at se på arealer langs motorvejen og omkring industriområder. Først efter at disse områder er opbrugt kan man evt. vende blikket andre steder hen.

  Jeg tænker at der er blevet ført referat!? men helt ærligt tror jeg at hun valgte at overhøre mit foreslag. Men netop derfor ville det være konstruktivt hvis i kunne bearbejde kommunen og holde dem fast på at holde drift arealer samlet og friholde det åbne land så vidt muligt.

  Jeg går selvfølgelig ud fra at i på en eller anden vis også forstår nødvendigheden af at fremme vindenergi. og jeg tænker at vi må være konstruktive for at kunne påvirke beslutningerne.

  Med venlig hilsen Karsten Hauser
  Langemarken 30 V. skerninge

 2. Hans-Erik Funch Andersen
  25. oktober 2020 at 12:32 Svar

  Jeg sendte en kommentar til Bruno Hansen SF, som jeg kender fra tidligere på Langeland.
  Jeg medsendte et indlæg fra klimakætteren.com som jeg har mødt ved en sammenkomst sidste år.
  Jeg skrev til ham at det ville være et godt punktum på hans politiske virke at stoppe disse møller. Desuden nævnte jeg det kæmpe problem at når møllerne er slidt ned er vingerne stort set uforgængelige.

  Med venlig hilsen og opbakning
  Hans-Erik Funch Andersen
  Rantzausmindevej 118

Skriv en kommentar