• onsdag , 29 maj 2024

Kampen mod vindmøller ved Broholm er intensiv…

Hør her seneste udvikling om Broholm-vindmøllerne 22. oktober

LNtK: Borgere kæmper lige nu mod vindmølle-besættelsen i flere kommuner. Men borgerne kæmper også mod fortielser, usandheder og inhabile rådgivere. Det er det samme billede vi ser i disse projekter landet over, hvor fravær af demokratiske spilleregler igen og igen bliver afsløret af borgerne – ofte gennem aktindsigt.

Broholm-projektet: Svendborg kommune har tidligere været i åben konflikt med borgere i vindmølleområder og vindmølleprojektet ved Broholm Gods er ingen undtagelse. Der er nu kun få dage til den endelige afstemning i byrådet og borgerne håber stadig, at de mange fejl i VVM-redegørelsen og den åbenlyse inhabilitet hos kommunens rådgiver, kan redde dem, men ellers må man håbe at den totalfredede røde glente, der efter sigende opholder sig kun 400 meter fra de planlagte vindmøller, som fuglen Fønix bliver borgernes redning.

Vi kan kun opfordre politikerne til at afvise projektet med baggrund i et falsk grundlag.

Relaterede indlæg