• mandag , 15 juli 2024

Per Nykjaer Jensen om MEGA Vindmøller ved Broholm

Se og hør indslaget her…

LNtK’s kommentar:
I flere kommuner i Danmark kæmpes der lige nu mod placering af støjende kæmpe vindturbiner, når de planlægges placeret i beboede områder. Svendborg Kommune er kendt for flere alvorlige sager om vindmøllerne på Tåsinge, hvor borgerne ikke blev hørt. Lige nu prøver borgerne ved Broholm/ Lundeborg med flere at nå politikerne med viden om den farlige lavfrekvente støj, med håb om at få svar på elementære spørgsmål om de sundhedsskader, som andre borgere lider under, og som Kræftens Bekæmpelses undersøgelse ikke kunne afvise.
Borgmesteren fastholder, at spørgsmålene kun må besvares af borgmesteren!! – og det til trods for, at borgmesteren ikke har kunne svare på disse spørgsmål. Eller har valg ikke at ville svare.

Per Nykjaer fra Venstre appellerer i denne video til især Socialdemokratiet og SF om at svare på de elementære spørgsmål om bl.a. støjproblemer som vindmøllenaboer andre steder i landet lider under. Støjproblemer, som har ændret deres livsvilkår dramatisk.

Følgende udsagn finder du i vindmøllenaboers beretninger:

”Vi er tvunget til at flygte fra vores bolig, efter at vi i 2013 blev nabo til 6 store vindmøller”
”Vi er desperate, og vores liv er sat på standby. Vi har fået frataget vores hjem”
”I længden kunne vi ikke holde til det. Det var ren tortur, og nu er vi flyttet”
”Sandt at sige, har vi fået vores livskvalitet totalt ødelagt”

Læs beretningerne her…

/LNtK

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar