• onsdag , 29 maj 2024

Falsk markedsføring af grøn vindstrøm

Detektor afslører falsk markedsføring af grøn vindstrøm.

pba: Vindindustrien prøver fortsat at skabe deres egen sandhed om vindenergi uden respekt for den virkelige verden. Det bruges til at påvirke den offentlige holdning til vindmøller, så man fortsat kan opstille vindmøller på land blandt naboer. Selvom dette reklameindslag kan lyde uskyldigt, er det en brik i det store langsigtede spil om at vinde politiker- og borgernes positive holdning til kæmpevindmøller på land, uden hensyn til dem der bor der. Mange politikere er ført bag lyset af den vedvarende manipulation fra Vindindustrien og dens brancheorganisationer. Landsforeningen Naboer til Kæmpevindmøller tager kampen op sammen med de mange grupper der opstår når en vindmølleopstiller forsøger at indtage nye landområder hvor borgerne bor.

Se Detektor om falsk annoncering af grøn energi…

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar