• torsdag , 13 juni 2024

Folketingskandidat: Vil du tage initiativ?

Indlæg af Lars Klottrup i Nordjyske Stiftstidene 
12. juni 

Vil du tage initiativ?

Der er afsat 100 mio. kr. til undersøgelse af vindmøllers påvirkning af dyrelivet. Der er afsat 5 millioner kroner til at undersøge menneskers sundhed. Kan det have sin rimelighed? Den igangsatte sundhedsundersøgelse er oven i købet kun en registerundersøgelse af primært ældre og mindre vindmøller. Resultatet bliver udvandet ved at tage små vindmøller med. Undersøgelsen vil ikke kunne sige noget om moderne kæmpevindmøllers indflydelse på naboernes sundhed. Det er en discount-undersøgelse af vind-møllenaboers sundhed ved hjælp af forældede data. Er det rimeligt? Vindmølleindustrien har ikke været sig sit produktansvar voksent og taget intiativ til, at uafhængige læge-videnskabelige forskere udfører kliniske feltstudier af naboer til kæmpevindmøller. Vil du tage initiativ til en real-life sundhedsundersøgelse af naboer til kæmpevindmøller? Og bevilge de nødvendige midler? Folketingskandidat, vil du tage initiativ til, at der ikke opstilles flere kæmpevindmøller på land med offentlig støtte, før real-life sundhedsundersøgelser er gennemført og entydigt beviser, at kæmpevindmøller på land ikke er sundhedsskadelige for naboerne?

Vil du tage initiativ?

Relaterede indlæg

En kommentar

  1. Peder Tørnqvist
    13. juni 2015 at 22:06 Svar

    JEG SAVNER HJÆLP OG OPBAKNING !!!!!

    Jeg har som aktiv modstander i årevis kæmpet mod opstillingen af landbaserede vindmøller. Jeg stiller op til folketinget denne gang, en af mine mærkesager er netop mostanden mod vindmøller på landjorden. MEN jeg oplever desværre at der absolut ikke er nogen opbakning bag mig, INGEN, absolut ingen vindmølle modstandere har på noget tidspunkt støttet mig i kampen !

    Så når man gang på gang hører at borgerne efterlyser at vi som politikere skal hjælpe, så klinger det efterhånden lidt hult. Jeg kan ikke kæmpe alene, og såfremt jeg ingen opbakning får når jeg tager kampen op, hvordan skulle vi så nogensinde kunne vinde ?

Skriv en kommentar