• onsdag , 22 marts 2023

Anbefaling fra vindmøllegrupper i Sønderjylland: Stem på Schmidt!

Kære vindmøllenabo – stem på Schmidt!

Folketingsvalget nærmer sig. Befolkningen står på valgdagen, med magten til at styre den politisk førte kurs, de næste 4 år, herunder den så vigtige energipolitik.

Regeringen har valgt en kurs, hvor man fuldstændig ukritisk kaster milliarder i hovedet på ofte særdeles kreative vindspekulanter, blot disse opstiller vindmøller overalt i den danske natur, så tæt på mennesker som overhovedet muligt. Naturligvis med undtagelse af smukke Nordsjælland, hvor Danmarks magtelite har hjemme. Her skal ingen vindmøller opstilles! Dette på trods af de samme opstillingsvilkår som i Jylland er tilstede. Man undres??

Ligeledes undres man over, vindmøller SKAL opstilles, så de generer mest muligt, når energiforligets mål er nået. Argumenterne eksisterer ikke, men vindlobbyen gør og dens lobbyisme har vist sig særdeles effektiv overfor rød blok, der ikke har forstået vindmøller på land udelukkende drejer sig om penge til vindspekulanterne og lidelser til naboerne. Her kommer valget i spil. Vindmølleramte og potentielle har mulighed for påvirkning af egen fremtid og livskvalitet.

Muligheden hedder Hans-Christian-Schmidt-V. Denne forhenværende miljøminister har i utallige samråd spurgt regeringens miljøministre, hvorfor mennesker ikke beskyttes af Vindmøllebekendtgørelsen og hvorfor regeringen ikke vil sikre mennesker beskyttes via. en revideret bekendtgørelse, således vindmøller opstilles uden mennesker generes.
Hans-Christian-Schmidt har aldrig fået et svar. For regeringen synes vindlobbyisternes groteske tilstrømning af vor alles støttemilliarder vigtigere end beskyttelse. Placer dog møllerne så mennesker ikke generes. Dette kæmper Hans-Christian-Schmidt for. Potentielle eller nuværende vindmøllenaboer, stem på Hans-Christian-Schmidt-V. Han har via. sine handlinger vist, han vil hjælpe os. Skulle vi ikke hjælpe ham, at hjælpe os??

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar