• søndag , 21 april 2024

Åbent brev: Idrætsforeningen SDIF vil ikke misbruges til at fremme vindmøller

I efteråret 2014 tilbød Ecopartner idræftsforeningen SDIF et yderst attraktiv beløb, når eller hvis der kom vindmøller op ved Aunsbjerg gods.

I et åbent brev til Ecopartner takker en enstemmig bestyrelse nej tak til tilbuddet. Foreningen ønsker ikke at blive brugt til politisk formål.

Foreningen skriver bl.a.: Ecopartner har behandlet borgerne i og omkring Sjørslev/Demstrup med manglende respekt, ved at trække den lokale idrætsforening ind i et politisk spil for at påvirke de lokale politikere til at tro, at man med foreningens accept på en økonomisk aftale har lokalsamfundets opbakning til vindmøller på Aunsbjerg Gods. Dette valg må borgerne i og omkring Sjørslev, Demstrup, Duelund og andet opland tage stilling til. Det er ikke noget, som vi i idrætsforeningen skal eller vil forholde os til.

SDIF åbne brev til Ecopartner:   www.sdif.dk

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar