• onsdag , 29 maj 2024

Videoer

 

Vildledning om vind
En film der sætter fokus på nogVildtledning-om-vindle af de problemer som store vindmøller udsætter lokalbefolkningen for. Problemer som vindindustrien med alle midler forsøger at nedtone, bl.a. ved at mistænkeliggøre de borgere der er modstandere af at få store vindmøller som naboer.
Denne film tager et opgør med vindindustriens påstand om, at ingen huskøbere er betænkelige ved at bo tæt på store vindmøller, og at huse tæt på store vindmøller sælges ligeså hurtigt og til samme priser, som huse der ikke ligger tæt på vindmøller.
Hvem vil, med hånden på hjertet, betale fuld pris for et hus som er nabo til en 150 m høj vindmølle?

Se den på youtube

Landlivets-fred-og-idylLandlivets fred og idyl
En film om hvordan det egentlig er at leve som nabo til store vindmøller.
Filmen drøfter også de naturværdier vi ofrer til fordel for vindmøllerne og konsekvenserne af en utidssvarende lovgivning på området.

Se den på youtube

 

 

Magtens-arroganceMagtens arrogance
En film om vindmøller der opstilles som reklamesøjler for virksomheder, mere end af hensyn til miljøet og den grønne energi.  En opstilling som ofte går på bekostning af nærmiljøet og nabovirksomheder som udsættes for skyggekast og støj, og som samfundet oven i købet finansierer mere end halvdelen af gennem PSO-afgiften

Se den på youtube

Down Wind er en dokumentarfilm fra Ontario i Canada, produceret af Surge Media.

Med tårer i øjnene fortæller flere af naboerne fra Ontario om de konsekvenser, som vindmøllerne har på deres helbred og livskvalitet, såsom mystiske sundhedsproblemer, søvnløshed, depression, selv selvmordstanker. Flere eksperter udtaler sig også.  Det er IKKE videnskabeligt bevist at støj, vibrationer, skyggekast m.m. fra vindmøller IKKE er sundhedsskadelig. Undersøgelser påpeger at der er gener, og der skal undersøges yderligere. Mens vi venter på disse undersøgelser bliver flere og flere påvirket.

Vindmøllenaboer verden over er voldsomt påvirket af det, der i undersøgelserne betegnes som gener fra vindmøller, og disse naboer oplever generne som skadelig for deres helbred. Ontario er blot ét af mange eksempler. Dokumentaren afslører også de svimlende økonomiske omkostninger ved vindmøller.

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar