• onsdag , 29 maj 2024

Debat: Vanvid til milliarder

Miljøministeren og energiministeren har 5/12 sendt et brev til landets borgmestre med en bemærkning om, at man nu har besluttet at undersøge, hvorvidt vindmøller kan påvirke naboerne til disse. Undersøgelsen forventes dog først at foreligge klar ved udgangen af 2016.

Regeringen vil have undersøgt vindmøllestøjens sammenhæng med hjertekarlidelser, depression, højt blodtryk, søvnforstyrrelser, diabetes og fødselsvægt. Der står intet sted i skrivelsen, at kommunerne blot skal fortsætte med at opstille vindmøller.

Læs hele debatindlægget fra den 20. december 2013 på www.jyllands-posten.dk

Relaterede indlæg

En kommentar

  1. Karen Rasmussen
    2. januar 2014 at 22:15 Svar

    Dårlig reklame internationalt, det er også hvad vi opnår:
    http://www.epaw.org/multimedia.php?lang=en&article=t24

Skriv en kommentar