• tirsdag , 23 juli 2024

Dom blæser ikke vindmølle-kritikere omkuld

Vestre Landsret har torsdag afgjort, at anlægsloven om det nationale testcenter for vindmøller i Østerild Klitplantage i Thy ikke strider mod hverken EU-direktiver eller VVM-direktivet. Dermed er Miljøministeriet blevet frifundet.

Dommen vækker glæde i Miljøministeriet og forundring i Landsforeningen for Bedre Miljø, der har været med til at anlægge sagen.

»Vestre Landsret har konkluderet, at loven er i orden. Det havde jeg også forventet, og jeg er glad for, at testcentret for store vindmøller kan fortsætte. Det er vigtigt, at vi kan udvikle nye vindmøller og bevare arbejdspladser i Danmark,« siger fungerende miljøminister Pia Olsen Dyhr (SF).

Læs hele artiklen fra den 27.juni 2013 på www.b.dk

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar