• onsdag , 4 oktober 2023

Byrådet skal ikke alene lytte til vindmølle-betalte eksperter

Svend Jørgensen, Avnbøløstenvej skriver på baggrund af infomøde om vindmøller:

Jeg klager over den information der blev givet på mødet. Det som jeg beklager, er at vi i hele forløbet, frem til vindmølleplanen blev besluttet, blev fyldt med nøje indstuderede partsindlæg, som ensidigt baserer sig på oplysninger fremlagt og betalt af vindindustrien, Jens Pouplier fra Naturstyrelsen kunne nøjagtig tligeså godt have repræsenteret Vestas og Siemens, det ville ingen forskel have gjort. Dét, som jeg synes, er så bekymrende for vort demokrati er, at politikerne hopper ganske og aldeles kritikløst på vindindustriens vogn og ikke levner andre meninger en chance.

Læs hele læserbrevet fra d. 5. maj 2013 på www.sønderborgnyt.dk

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar