• tirsdag , 23 juli 2024

En lille flig af Vestas strategi for 2013-2017

WindPower Montly har givet et lille flig af Vestas strategi fra 2013 og frem mod 2017 (Den fulde artikel kan læses nedenfor). Ifølge Vestas salgschefen Juan Araluce skal der satses på lav-til-medium onshore vindmøller. Det bliver V126 3MW som skal drive denne vækst men ny modeller af V112’er skal også bidrage. Det angives at næsten halvdelen af de 60 GW som skal udvikles i Europa fra 2013 og til 2017 ligger i dette markedssegment. Det er ikke revolutionerende nyt, hvis man har hørt lidt fra Husum messen men det er dog godt at se konkrete kommentarer på, hvad man vil. Jeg tror i øvrigt at det er rigtigt set at satse på dette segement. Det er Vestas kernekompetance, som bliver sat i spil på den rigtigt måde her. Det giver i mine øjne en solid kerneforretning at bygge på.

Læs hele indlægget fra d. 31. oktober 2012 på www.euroinvestor.dk

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar