• søndag , 1 august 2021

Haderslev: Protestbølge er født

Endnu før Haderslev Byråd har sendt planerne om opsætning af kæmpestore vindmøller i høring, er den første protestbølge blevet født. Den kommer fra Styding.

Om nogen formel protest er der naturligvis endnu ikke tale, men der er skabt et på forhånd stærkt kritisk forum, der meget nøje vil følge udviklingen – og helt sikkert også vil argumentere imod en stor vindmøllepark i det tættest befolkede område blandt de otte, som byrådet har udvalgt i Haderslev Kommune.

Læs hele blogindlægget fra d. 27. august 2012 på havkattencalle.blogs.dinby.dk

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 1. Anna Pedersen
  4. september 2012 at 00:27 Svar

  efter at have vendt hele internettet for at finde det hel nøjagtig beskrivelse af hvad der skal ske i vores område(Kastrup Enge ved Haderslev kommune) har jeg lyst til at pakke sammen og flygte med min familie for der er ikke ord der kan beskrive hvad der er i vente…
  I vores naturskønne , fredelige område skal der stå ca 28 kæmpe vindmøller. vi kan se i det fjerne 13 vindmøller af mindre størrelse der ikke giver gener men dem der kommer bliver 150 m høje og så er antallet og placering lige til at skrige over. Måske er det nu vores sidste chance for at sælge vores renoveret hus, for når “parken” som det nu så flot hedder, bliver realitet bliver vores hus usælgelig med disse kæmpe møller i baghaven!
  JA kommunen skriver at der kommer nogen kompensation for støj eller skyggegener meeen vil de så købe huset så vi kan finde noget tilsvarende andet sted? det tror jeg nu ikke! 28 kæmper er ikke velkomme i vores område, vi bliver “omdannet” til industriområde, og uantset hvilket vindue man vælger at kikke ud fra vil der være vindmøller at se.

 2. Søren Krab
  24. oktober 2012 at 19:15 Svar

  Du har fuldstændig ret, men hvad gør at en skov er mere naturområde, end en eng er, hvor der både er trækfugle, og et hav af dyr og fugle.
  Og så i et lav område, hvor der er betydelig mindre vind, end på bakketoppen, eller midt i skoven ved haderslev.
  Har vi ikke også ret til at være i vores ejendomme.
  Ud til motorvejen med dem, hvor der er støj i forevejen, eller ud på havvet.
  Og hvad med den frekvenslød, som vi ikke kan høre, og måske bliver syge af, men hunden og alle andre dyr-Fugle kan høre den, og det favnrige dyreliv i kastrup enge vil forsvinde for evigt.
  Søren

Skriv en kommentar