• torsdag , 29 februar 2024

At skabe frygt er et stort ansvar

Bjarne Jensen skriver i et læserbrev at jeg i en kommentar til et indlæg af Vinni Møbjerg Poulsen ”nedgør” hendes frygt. Det er simpelthen ikke rigtigt. Frygt er en alvorlig tilstand uanset om frygten er begrundet eller ej.

Læs hele Asbjørn Bjerres (Danmarks Vindmølleforening) læserbrev på www.midtjyskugeavis.dk

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 1. Lars Klottrup
  1. december 2011 at 07:23 Svar

  At registrere, hvem og hvor mange der udnytter deres ytringsfrihed, hører til i det hedengangne DDR. Asbjørn Bjerre skal vist lige have læst op på Grundloven.

  • Jan Williams
   1. december 2011 at 09:30 Svar

   Det morsomme ved Asbjørn Bjerres udtalelse om, at hovedparten af debatindlæggene angående megamøllernes fortrædeligheder fortrinsvis kommer fra en “bette” kreds på kun fire personer er jo, at de modsatte kommentarer, altså dem der roser vindmøllerne til skyerne, de kommer, ja fra hvem? Netop, fortrinsvis fra kun to, nemlig: Vindmølleforeningen og Vindindustrien, hvis lobbyisme jo ingen grænser kender, så deres synspunkter derved desværre har smittet mange et førhen så fornuftigt menneske!

   Og var sagen ikke var så alvorlig, jamen, så ville man jo knække sammen i grin over at Hr. Asbjørn Bjerres ubehjælpelige forsøg på at mistænkeliggøre de folk, der forlængst har gennemskuet Vindmølleforeningen pengekærlighed. For al deres snak om klima, miljø og sikre fremtidens energiforsyningen er umulig at tage alvorlig, for skulle man det, jamen, så burde Vindmølleforeningen jo øjeblikkelig ophøre med at plædere for megalandmøller, for i stedet at støtte ideen om store havvindparker, thi det er eneste sted fremtiden er vindkraft. Dels fordi stordriftsfordelene derved vil give en bedre udnyttelse, dels fordi havmøllers produktion er væsentlig højere, ja ofte ved det dobbelte, og desuden er el-produktionen mere jævn, end den er fra landmøller. Hvor svært kan det være?

Skriv en kommentar