• søndag , 5 december 2021

Vindmøller på Køge Havn kan blive en realitet

Køge Kommunes Økonomiudvalg har i dag, tirsdag, givet grønt lys for, at Teknik- og Miljøforvaltningen kan arbejde videre med at undersøge muligheden for at forsyne størstedelen af Køge bymidte med CO2-fri og miljøvenlig el. Teknik- og Miljøforvaltningen har sammen med Københavns Energi undersøgt mulighederne for at rejse 4 stk. 150 meter høje vindmøller på de planlagte ydre mole-anlæg ud for Køge Jorddepot.

Læs hele artiklen fra d. 9. august 2011 på www.koege.lokalavisen.dk

Relaterede indlæg

En kommentar

  1. Peter Christensen
    7. oktober 2011 at 20:27 Svar

    Det er en meget problematisk idé. Meget tyder på at så store møller støjer meget med lavfrekvent støj og giver skyggepåvirkninger over et stort område. Det er næppe en gevinst for Køge Kyst projektet eller for byens borgere. Jagten på ren CO2 fri energi, skal jo ikke ødelægge miljøet for byens borgere for så har vi gjort et dårligt bytte. Kømpemøller som disse skal ud til havs og ikke stå på eller nær land.

Skriv en kommentar