• torsdag , 20 juni 2024

TV2: Politiet på umulig opgave i Østerild

I Østerild Klitplantage i Thy har demonstranter blokeret de maskiner, der skal fælde dele af skoven og gøre plads til et stort testcenter for vindmøller. I formiddags troppede politiet ellers op ni mand høj for at bane vejen for skovrydningsmaskinerne, men efter en halv times tid måtte myndighederne opgive at få maskinerne på græs.

Læs hele artiklen og se TVindslaget fra d. 21. juli 2011 på www.tv2.dk

Relaterede indlæg

En kommentar

  1. Rasmus Pedersen
    22. juli 2011 at 09:26 Svar

    Hvorfor skal politiets penge nu også spildes, stil nu de møller et andet sted fjolser, de har brugt flere penge på PR stunts, stilstående arbejde, brok og bøvl end bare at have stillet dem i havet eller på landbrugsjord alligevel.

Skriv en kommentar