• lørdag , 18 maj 2024

Gamle vindmøller er et kæmpe miljøproblem

De kommende år vil vindmølleskrot udvikle sig til en enorm miljøbelastning. Gamle vinger kan ikke genbruges og de næste ni år, skal 4.500 vindmøller kasseres.

Læs hele artiklen fra d. 10. juni 2011 på www.business.dk

Relaterede indlæg

En kommentar

 1. Lars Klottrup
  13. juni 2011 at 18:15 Svar

  Selvskabt problem

  Problemet er delvis selvskabt, som et resultat af politikernes iver efter at fremme vindmølleindustriens indtjening. Loven om fremme af vedvarende energi præmierer skrotning af ældre vindmøller, der er betalt og producerer billig energi.

  Hvorfor? For at vindmølleindustrien kan sælge nye kæmpevindmøller til erstatning af de “gamle”. De nye kæmpevindmøller betales for to trediedels vedkommende af elforbrugerne over posten “offentlige forpligtelser” og producerer derfor meget dyr energi, set fra elforbrugerens synspunkt.

  Taberne er el-forbrugerne og miljøet

Skriv en kommentar