• tirsdag , 28 maj 2024

Kommunen går helt i selvsving

VINDMØLLER: Sig ordet – og Brønderslev Kommunes politikere og embedsmænd går øjeblikkelig i en trancetilstand, hvor alt er muligt og alle menneskelige aspekter bliver ligegyldige.

Læs hele læserbrevet fra d. 13. maj 2011 på www.nordjyske.dk

Relaterede indlæg

En kommentar

  1. Jesper Sørensen, Syddjurs
    13. maj 2011 at 11:30 Svar

    Fremragende skrevet Peer. Du får ramt præcis de problemstillinger, som vi er mange i Syddjurs, der kan nikke genkendende til. Det er som om, at uanset hvor saglig man forsøger at være, uanset hvor mange fejl man finder i VVM mv, og uanset hvor gode argumenter man fremfører, så er der tilsyneladende andre interesser, der vejer tungere hos lokalpolitikerne. Vi er ramt af præcis de samme ting som du beskriver – manglende lydhørhed, forståelse og respons, disrespekt fra forvaltningen og belærende mølleopstillere der ikke skyr nogen midler. Heldigvis har vi lokalbefolkningen med os, og vi håber i sidste ende at politikerne indser, at de er valgt for at varetage borgernes interesser snarere end private profitmageres.

Skriv en kommentar