• søndag , 21 april 2024

Krise i kommuneplanlægningen

Der er rigeligt med privat vilje til at opføre og investere i vindmølleprojekter til at indfri regeringens 2020 plan. Meget afhænger dog af, om kommunerne følger de enkelte projekter til dørs eller ej, siger Søren Rasmussen, der er partner hos Eurowind, der lever af at opføre vindmølleprojekter

Læs hele artiklen fra d. 16. april 2011 på www.nive2.dk

Relaterede indlæg

En kommentar

  1. Lars Klottrup
    17. april 2011 at 14:04 Svar

    Ja, selvfølgelig er der privat vilje til at investere i vindmøller.
    For en beskeden risikokapital på 1/3 af den samlede investering i kæmpevindmøller får “investoren” de 2/3 forærende af os el-forbrugere. De skal bare lægge pengene ud og får dem tilbage igen over de første 22.000 fulddriftstimer.
    Ingen hekseri, ren tilskudsspekulation!

Skriv en kommentar