• søndag , 21 april 2024

Vindmøller: Kommuneplan ikke bare for sjov

Syddjurs: De Konservative har det skidt med, hvis ambitionerne i en kommuneplan ikke er til at stole på.

Læs hele artiklen fra d. 13. april 2011 på www.syddjurs.lokalavisen.dk

Relaterede indlæg

En kommentar

 1. Lars Klottrup
  13. april 2011 at 17:36 Svar

  Den konservative omsorg for investorerne er rørende, og som en repræsentant for el-forbrugerne, der investerer knap 2/3 af de ca. 90 millioner, 3 stk. 3 MW kæmpevindmøller koster fix og færdig, takker jeg venligst nej til kæmpevindmøllerne.

  De eksterne investorer, jordbesiddere og mølleopstillere, investerer i realiteten kun 1/3, cirka 30 millioner, som risikokapital i 3 stk. 3 MW kæmpevindmøller. Resten – 60 mill – skal de blot lægge ud og får tilbage igen over de første 22.000 driftstimer, betalt af alle el.-forbrugere over posten ‘offentlige forpligtelser’.

  Så der er ingen grund til at bekymre sig så meget om, hvorvidt “mindretals-investorne”, jordejere og mølleopstillere, er tilfredse. Koncentrer jer hellere om flertalsinvestorerne, elforbrugerne i lokalsamfundet.

  Det er vel i sidste ende borgernes interesser, I er valgt til at varetage?

Skriv en kommentar