• søndag , 25 februar 2024

Flyt jer, vindmøller!

Det er meget godt, at blå og rød gerne vil finde grønne løsninger. Men det bekymrer vist slet ikke, at vindmøllerne på trods af massive tilskud (if. Vismændene 25 milliarder gennem 90’erne), alligevel kun bidrager med maks. 4 % af vores samlede energiforsyning? Hvis man måler strømmen på selve strømudtaget på vindmøllerne, er det sandt, at de så står for ca. 20 % af vores el-forbrug. Men strømmen lader sig ofte ikke integrere, og vi derfor må sælge den til udlandet. Jeg ved ikke til hvilke priser. Men jeg ved, at vi som private el-forbruger har verdens højeste el-priser. Kan det virkelig passe, at vi ikke har fået mere ud af disse massive støtteordninger, som vinden har nydt godt af i over 30 år?

Læs hele debatindlægget fra d. 3. marts 2011 på www.kristeligt-dagblad.dk

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar