• onsdag , 29 maj 2024

Vindmøller i baghave lyder som en tørretumbler…

Randers Kommune har planer om at opføre 46 kæmpevindmøller. Naboerne frygter, at larmen bliver uudholdelig

Landsforeningen LNtK’s formand Henriette Vendelbo er i interview med TV2 Østjylland.

Hent artikel og TV-indslag her…

Henriette Vendelbo: “Der er rigtig mange mennesker der er generet af vindmøller i en eller anden grad. Det er selvfølgelig værst for de mennesker der er generet af støjen og skyggekast. Men det er især også generende for de mennesker der ikke kan komme væk fra deres hjem”.

 

Vindmøllenabo: “Der kan være dage, hvor det lyder som om, at vi har glemt at slukke for tørretumbleren”.
“Man burde give os, der bor her muligheden for at flytte herfra. Den mulighed har vi ikke, fordi vores huse er blevet så lidt værd at vi er teknisk insolvente”.
“Det er svært at passe sit arbejde, når man ikke får sin søvn”
siger Brian Bugge.

 

Randers Borgmester: “Vindmøllerne bliver hele tiden bedre. Ifølge det, som vi har fået at vide gør det, at støjen skulle blive mindre, end den er i dag”. siger Torben Hansen (S), borgmester, Randers Kommune.

 

LNtK: For Borgmesteren er det nok at Vindmølleproducenten siger, at de nye større vindmøller støjer mindre – selvom alle tidligere erfaringer siger at større vindmøller støjer mere end små vindmøller. Udtalelser fra Vindindustrien er desværre flere gange blevet tilbagevist som usande. Det hele kunne afklares ved at måle støjen, men det er ikke tilladt.

 

Læs mere her…

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar