• tirsdag , 28 maj 2024

Grøn omstilling er mere end vindmøller…

Ja, til grøn omstilling, men grøn omstilling er meget mere end vindmøller. Vindmøller i dag er ikke små hyggelige propeller der drejer langsom rund ude i landskabet. Det er store industrielle vindkraftværker med en vingespidshastighed på over 250 km i timen. Disse store industri-anlæg genererer især lavfrekventstøj, og efterlader mange søvnløse og fortvivlede naboer. Mange er blevet så besat af denne ensidige tanke om, at vindmøller kan løse fremtidens energibehov og derfor er parat til at tilsidesætte fornuftig hensyn til samfundsøkonomi, energistruktur og naturen, men først og fremmest tilsidesætte hensynet til vore medmennesker.

Smarte forretningsfolk har taget styringen af vor energipolitik og Staten støtter med milliarder af skattekroner. Det er nok værd at revurdere hele denne situation og tænke på vore medmennesker, Naboer til Kæmpevindmøller. Bliv medlem her

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar