• onsdag , 22 marts 2023

Vindmøller i baghaven – hvordan bliver nej til ja?

Forståelse og umiddelbar velvillighed er til stede, når danskerne diskuterer grøn omstilling og vedvarende energi på årets Folkemøde. Men når realiteterne kommer nærmere, og vindmøllen skal stå i egen baghave, ja så står de fleste af. Er folket en hindring for grøn vækst?, lød spørgsmålet derfor til en debat i vindmøllesektoren.

Satsningen på vedvarende energi har vind i sejlene, og i dag antages det nærmest som en selvfølge, at dette er en del af løsningen på de udfordringer klimaforandringerne skaber. Men danskerne er langt fra villige til at spille med, når det kræver en vindmølle i deres egen baghave, fortæller fra Marie Aarup fra VE-Net, der kæmper for øget udbredelse af vedvarende energi.

Læs hele artiklen fra den 15. juni 2013 på www.information.dk

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar