• tirsdag , 16 august 2022

Norddjurs: Flere vindmøller end planlagt

Der skal muligvis opstilles flere vindmøller end planlagt i et område i Norddjurs Kommune.

Læs hele artiklen fra d. 20. februar 2012 på www.lokalavisen.dk

Relaterede indlæg

3 Kommentarer

 1. Lars Klottrup
  20. februar 2012 at 22:25 Svar

  Er der nogen, der kan gætte, hvad den 2. af de 7. dødssynder er?

 2. Mauri Johansson
  21. februar 2012 at 10:27 Svar

  Til Norddjurs kommune og beboerne

  Det er NU I skal have fat i dommen fra Østre Landsret af den 15.2.2012 og få en grundig snak i kommunen! Dommen afslører de rystende fejl i Lammefjordsagen. Der SKAL kræves en ny, uvildig VVM-redegørelse og godkendelse grundet ændringerne. I den SKAL der sikre, at kommunen med grundige målinger og gennemgang af mølleproducentenes “dokumentation” sikrer sig at ALLE de usikkerheder der er om den endelige støjbelastning på naboerne kommer med: ubestemthed (som et minimum 2 dB skal lægges til, 3 – 4 dB sikkerhedsmargen på kildestyrken). Aalborg Universtet har vist, at den faktiske støj kan være op imod 10 dB højere end det firmaerne/kommunen oplyser. og det er RIGTIG meget, døgnet og året rundt. Man kan ikke vænne sig til det. Yderligere andre lokale forhold kan medføre endnu større krav til støjreduktionen og betydelig øget afstand mellem møller og boliger. Større møller = mere støj, i sær lavfrekvent støj, der er den mest generende. Den ødelægger nattesøvnen og medfør derved helbredsgener og sygdomme. Hold nær kontakt med Landsforeningen.

  Mvh
  Mauri Johansson
  Speciallæge
  Bording

 3. Lars Klottrup
  22. februar 2012 at 10:51 Svar

  Hvad får vindmøller til at yngle? Gordon Gekko giver svaret i 80′er filmen Wall Street:

  Greed is good, greed is right and money never sleeps

  Så sandt, så sandt, når firmaet hedder Wind Estate. Det drejer sig tilsyneladende kun om profit-maksimering, ved at pakke de sagesløse naboer ind i så mange industrimøller som muligt.

Skriv en kommentar