• lørdag , 18 maj 2024

Løgne om vindmøller blæses omkuld

Indbyggerne i det landlige Meredith, New York, er stærkt bekymrede over den globale opvarmning, afhængigheden af olien fra udlandet, og af forureningen fra de fossile brændstoffer. Da en vindmøllefabrikant så kom til byen, og begyndte at tilbyde de pengemanglende indbyggere kontanter i bytte for at få lov til at opføre vindmøller på deres jorder, vindmøller der ville give ren, bæredygtig energi til elnettet, da var folk mere end villige til at lytte opmærksomt. “Vi hjælper verden” siger en indbygger.

Men da beboerne i dette økonomisk trængte område begyndte at forske en smule i dette økonomiens nye ‘skønhedsbillede’ blev de først bekymret, derpå rædselsslagne. Den nye dokumentarfilm Windfall handler om det de erfarede.

Læs hele artiklen og se de officielle trailer til filmen Windfall fra d. 15. februar 2012 på www.synopsis-olsen.blogspot.com

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar