• søndag , 25 februar 2024

Gribskov: Tre kæmpevindmøller i Pårup

Gribskov Kommune arbejder i øjeblikket med en række mulige placeringer af kæmpevindmøller på op til 150 meters højde. Midt i dette arbejde er en helt konkret ansøgning landet på plan- og miljø-udvalgets bord. Det er Københavns Energi, der er vegne af gårdejer Enok Vestergård i Pårup søger om at placere tre 125 meter høje vindmøller i det åbne lands mellem Hågendrup og Pårup.

Læs hele artiklen fra d. 6. februar 2012 på www.nordkysten.nu

Relaterede indlæg

En kommentar

  1. Finn Rasborg
    7. juni 2012 at 13:49 Svar

    Det er det glade vanvid at opsætte vindmøller i Gribskov Kommune. De generer gennm menneskers øren med støj, og gennem øjnene – de rager op og skæmmer naturen, og deres roterende vinger fremkalder pludselige og ubehagelige skift i lys og skygge. Begge dele fremkalder varigt stress hos mange mennesker. De bør placeres på havet. – Finn Rasborg, aut. psykolog.

    PS. Jeg vil undersøge på nettet hvad der findes af gode, videnskabelige undersøgelser, og melder tilbage til jer.

Skriv en kommentar