• lørdag , 2 juli 2022

Få et millionbeløb for at låne jord til vindmøller

Der er blevet rift om landmændenes gunst i jagten på vedvarende energi. Københavns Energi er landet over på jagt efter marker, hvor de kan opføre vindmøller. Energiselskabet er ejet af Københavns Kommune, der planlægger at være CO2-neutral i 2025.

Læs hele artiklen fra d. 14. oktober 2011 på www.landbrugsavisen.dk

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 1. Lars Klottrup
  15. oktober 2011 at 19:26 Svar

  Københavns Kommune breder sine fangarme ud over landet i den illusoriske jagt på at blive CO2-neutral. Så må det gå ud over naboerne til de landmænd, der lejer jord ud til dem. Så kan Københavns Kommune gå og spille miljø-hellige mens bæ’en er skubbet til Jylland. Sikken en moral – og sikken en udtalelse af Københavns Energi i sidste afsnit af artiklen.

 2. christian buhl
  21. oktober 2011 at 08:13 Svar

  En absurditet. Tænk sig, at Københavns kommune vil leje landsbrugsjord i andre kommuner for at skubbe vindmølleaben videre. Ejerne sidder stadigvæk i København og skummer fløden, et lokal samfund flåes fra hinanden, da en landmand tjener rigtig mange penge på at udleje jorden – og de andre naboer blot får generne…

  CITAT:
  Hun peger desuden på, at det ofte skaber nabostorm, hvis man vil opføre vindmøller.
  »Det kan også være et argument for at lade andre opføre møllerne, for så kan man pege videre på de store skurke,« griner hun.

  Sikke en total mangel på forståelse for naboproblemerne og planprocessen. Det er jo nærmest foragt for demokratiet!

Skriv en kommentar