• lørdag , 3 juni 2023

Debat: Grønt snyd og bedrag

Vi betaler alle dyrt for en grøn omstilling, der viser sig at være en gul omstilling. Den netop offentliggjorte deklaration fra Energinet.dk viser, at knap 20 procent af din strøm kom fra gul A-kraft i 2015. Kun lidt over 10 procent kom fra grøn vindkraft, som du ellers betaler ekstra for på din el-regning. Du betaler ekstra for grøn el, men får dobbelt så meget gul strøm i stikkontakten. Hvor de resterende 70 procent af din strøm kommer fra? Fra sort kul og gas.Du bliver snydt og bedraget, uanset om ekstraregningen til grøn omstilling betales over el-regningen som PSO-afgift, som den gør i dag. Eller om den betales over din skattebillet. Det er kun vindmølleindustrien og dens spekulanter og klakører, der nyder godt af de mange milliarder, staten hver år tvangsudskriver til dem fra dig og mig. Du får ingen grøn omstilling og et reddet klima ud af det. Kræv af din folketingsmand, at PSO-afgiften ikke erstattes af en skattestigning eller andre fantasifulde påfund. Den skal simpelthen afskaffes!

Af Lars Klottrup, Mosevej 1, Rønde
Bragt i Dagbladet Ringkøbing-Skjern mandag den 6. juni 2016

http://dagbladetringskjern.dk/laeserbrev/groent-snyd-og-bedrag

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar