• onsdag , 6 december 2023

Kommuner ikke forpligtede til at opsætte kæmpe vindmøller

Landets kommuner er på ingen måde forpligtede til at opsætte kæmpe vindmøller. Det har foreningen Naboer til Kæmpevindmøller gjort opmærksom på i et brev til kommunalbestyrelserne.

Landsforeningen Naboer til Kæmpevindmøller har i sommerens løb sendt et brev ud til samtlige kommunalbestyrelsesmedlemmer i Danmark. Her peger foreningen på, at både sundhedsministeren og den fungerende miljøminister under et samråd begge udtalte, at man ikke er i besiddelse af viden om de helbredsmæssige konsekvenser af støj fra vindmøller.

Dette udmundede i, at sundhedsminister Astrid Krag iværksatte en undersøgelse af netop dette. Undersøgelsen ventes færdig i slutningen af 2015. Den fungerende miljøminister fortalte også under samrådet, at kommunerne ikke var forpligtet til at sætte møller op.

Læs hele artiklen fra den 28. august 2013 på www.lejrelokalavis.dk

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar