• fredag , 14 juni 2024

Debat: vindmøller skader mennesker

Kære alle, især sygeplejersker og læger!

Jeg sendte i juli -13 et åbent brev til Australien for at få stoppet den ude i verden udbredte påstand om, at ingen i Danmark, der er naboer til kæmpemøller har helbredsgener af det. Vi ved at der er en støt stigning i tallet, men ingen ved det nøjagtig, da der ikke gøres nogen systematisk registrering og udredning. Stigningen sker i takt med udbredelsen af disse store møller ( > 1 – 2 MW effekt). Brevet (se vedhæftede fil) er kommet ud ganske mange steder i verden, nu senest i et tidsskrift der udgives af Nordamerikanske sygeplejersker, der arbejder for sund udvikling af vedvarende energi (VE). Og i den gruppe hører i hvert tilfælde ikke vindmøllerne til. Organisationen hedder ”Nurses for Safe Renewable Power” ( nurses4safepower@gmail.com ) med undertitlen. ”Looking for Healthy environment for everyone”.

Læs hele debatindlægget fra den 19. august 2013 på www.syddjurs.nu

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar