• tirsdag , 28 maj 2024

Klimaministeren: Godt gået, Klimakommuner!

Klima-, energi- og bygningsminister Martin Lidegaard havde kun ros til overs for Klimakommunerne til fejringen af deres femårs-fødselsdag i går.

– Klimakommunernes succes fortæller mig, at der har været et behov for at sætte det her på det politiske landkort og gøre kommuner opmærksom på, hvor stor en rolle de kan spille. Det fortæller også, hvilket enormt potentiale der er i kommunerne. Jeg er utroligt glad for, at der er så mange kommuner, der har taget det på sig og viser lysende eksempler rundt omkring i landet, som vi alle sammen kan lære af. Det og håber jeg vil forsætte med at få stor betydning, siger Martin Lidegaard.

Læs hele artiklen og se video-interview med Lidegaard fra d. 2. november 2012 på www.dn.dk

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar