• torsdag , 13 juni 2024

Odder: Naboer slås mod kæmpe vindmøller

20 kæmpestore, larmende og lysende fremmedlegemer midt i noget af den smukkeste natur i landet. Sådan ser flere sommerhusejere ved Norsminde og Kysing på planerne om at etablere en havvindmøllepark ved Mejflak.

Læs hele artiklen fra d. 22. august 2012 på www.odderavis.dk

Relaterede indlæg

En kommentar

  1. Karl-Heinz Osbahr
    16. september 2012 at 11:44 Svar

    Jeg må på det kraftigste protestere mod den foreslåede opførelse af havvindmølleparken ved Mejlflak i aarhus bugt.Fredede indre farvande, natura 2000 område enorme samt gener. Det er naturetisk krininalitet der kommer til at foregå der og jeg kan anbefale Dansk Naturbeskyttelsesforening at ekskludere de medlemmer der vil ændre navnet til Dansk Natur Ødelæggelsesforening. Mvh Karl-Heinz Osbahr.

Skriv en kommentar