• tirsdag , 27 september 2022

Miljøprojekt nr. 1415, 2012 – Støj fra vindmøller om natten

Resumé: Rapporten dokumenterer en undersøgelse af, om de meteorologiske forhold om natten giver anledning til højere støjemission, end forudsat i vindmøllebekendtgørelsen, samt om en vindmølles støjudsendelse er anderledes end om dagen, og vejrforholdene bevirker, at støjen fra vindmøller udbreder sig med mindre dæmpning end forudsat i vindmøllebekendtgørelsen.

Læs mere og download rapporten på www.mst.dk

Relaterede indlæg

En kommentar

  1. Marie
    29. juli 2012 at 15:02 Svar

    Endnu en rapport hvor der ikke konkluderes på de opstillede data men istedet som det nu passer ind i det politiske system – glæder mig til også denne rapport bliver gennemhullet af ordentlige apolitiske lydeksperter.

Skriv en kommentar