• fredag , 2 december 2022

Hjørring: Lunken modtagelse af store vindmøller

Der er kæmpevindmøller på cirka 150 meter, som breder sig i landskabet, og så er der næste generation – de såkaldte 0-møller. De rager op i 250 meter, og Naturstyrelsen har fundet 24 mulige placeringer til dem i landet -blandt andet det omdiskuterede testcenter i Østerild.

Læs hele artiklen fra d. 20. april 2012 på www.nordjyske.dk

Relaterede indlæg

En kommentar

  1. Lars Klottrup
    21. april 2012 at 20:04 Svar

    Naturstyrelsen burde skifte navn til Naturvandalisterne.

    At ødelægge det smukke danske landskab ved at sætte kæmpevindmøller op hjælper i øvrigt ikke ret meget på afhængigheden af fossile brændstoffer. Da el kun udgør 17 procent af det samlede danske energiforbrug, svarer opstillingen af en 3 MW kæmpevindmølle til 0,0025 procent af Danmarks samlede energiforbrug.

    Nul, komma nul nul to fem procent! Det er det glade vandvid at spolere naturen for så lidt. Naturstyrelsen burde skifte navn til naturvandalisterne.

Skriv en kommentar