• torsdag , 29 februar 2024

Bliver du nabo til en vindmølle

Det er efterhånden svært at finde et sted i Ringkøbing-Skjern Kommune, hvorfra der ikke er udsigt til en vindmølle, og mange af borgerne er efterhånden direkte naboer til en vindmøllefarm. Mange er påvirket af vindmøllerne og måske ligefrem frustrerede over, at der bliver sat vindmøller op i nærheden af deres hjem, men hvad kan man gøre for i det mindste at få erstatning for det værditab, ens ejendom lider?

Læs hele artiklen fra d. 21. december 2011 på www.dinby.dk

Relaterede indlæg

En kommentar

  1. Kristian Vissing Jakobsen
    9. februar 2012 at 14:24 Svar

    Ja jeg kommer nok til at indse at Billund kommune godkender at der kan opstilles 10 stk 149,9 M høje møller på fængselsområdet. ca 400 m vest for mit hobby landbrug. Hvor der er fredskov og skovbygge linier ? Er det ikke koruption at kommunen modtager penge for at der opstilles møller i kommunen, og samtidig er dem der skal give dispentationen til at opføre møllerne inden for skovbyggelinierne. ? Hvad gør jeg lille mand som oppe imod både Kommunen /Fængslet/ Kriminalforsorgen/ Staten.
    Venlig hilsen Kristian Vissing Jakobsen. Simmelvej 15. 7260. Sdr Omme

Skriv en kommentar