• mandag , 15 juli 2024

Viden og erfaring gav Wind 1 sejren

Direktørens skrivebord er bredt. Det er ikke for at holde gæsterne på behørig afstand. Det brede skrivebord bidrager til direktørens daglige motion. Computeren står nemlig på den anden siden af bordet. Mobiltelefonen ligger i den fjerneste vindueskarm.

Læs hele artiklen fra d. 24. oktober 2011 på www.borsen.dk

Relaterede indlæg

En kommentar

 1. Lars Klottrup
  24. oktober 2011 at 21:04 Svar

  Hvordan kan man blive Gazelle-vinder, når man baserer sin forretning på tvansudskrevne tilskud fra el-forbrugerne under det fine navn på elregningen: “almene forpligtelser”? Så det er selvfølgelig helt relevant, at direktøren gør sig umage for ikke at blive tilskuds-fed ved lidt daglig motion.

  Men det ændrer ikke ved, at vindmøllebranchen de sidste 30 år har levet af tvangsudskrevne tilskud. Mon det kommer til at gå den ligesom skibsværfterne i sin tid?

  Når vindmøllebranchen forventede at investere for 2 mia. kr. i 2011, skulle de ca. 1,2 mia. kr. tvangsudskrives fra elforbrugerne. Så der er tale om et nettoinvestering på 800 mill. kr. Bare for at få proportionerne på plads, Jan Hylleberg. Og i øvrigt vil vi elforbrugere ikke plages med jeres larmende og landskabsforurenede industrimonstre i vores smukke landskab. Derfor har I ikke fået så mange penge hevet op af lommerne på os som I havde planlagt. Og det får i heller ikke i fremtiden!

  P.S.: Hvad med lidt kritisk journalistik fra Børsens side? Hvad med i det mindste at høre den anden side, de 99% af befolkningen, der ikke bliver supporteret i hoved og r.. of Miljøstyrelse, politikere og embedsmænd, som vindmølleindustrien bliver det?

Skriv en kommentar