• søndag , 5 december 2021

Vindmøllemodstand får opbakning i landsret

Modstanderne af et nyt nationalt testcenter for kæmpevindmøller i Thy kalder en foreløbig afgørelse fra Vestre Landsret mandag for en sejr. – Vi får nu landsrettens medhold i, at sagen skal fortsætte ved retten og ikke afvises, sådan som Miljøministeriet og kammeradvokaten ellers har krævet det. Det er så tæt på en sejr, vi kan komme det på nuværende tidspunkt.

Læs hele artiklen fra d. 29. august 2011 på www.eb.dk

Relaterede indlæg

En kommentar

 1. Andreas grevsen
  1. juli 2012 at 18:53 Svar

  Jeg er nabo 11 vindmøller, jeg føler jeg bor i et solur, (skyggekast) .Jeg kan ikke høre lærken mere. Det værste er når vindmøller fejler noget, så larmer de mere og der går lang tid før nogen reparerer dem.De hyler som om jeg har tinitus . Jeg er syg i sjælen af vindmøller er i dag på førtidpension .
  Og jeg er sikker på det startede med vindmøller men kan ikke bevise det.
  Er ved at sælge min Gård men folk kan ikke li de vindmøller. (stavnsbundet):

  Venlig hilsen Andreas Grevsen

  Kampvej 5 Kampgaard 6230 Rødekro.

Skriv en kommentar